Aditivi 

Contine 18 produse.

Tratament motor Dura Lube pentru autoturisme dotate cu motor pe benzina.

99 Lei
Adauga in cos

Tratament motor Dura Lube special pentru motoare diesel.

99 Lei
Adauga in cos

Aditiv ulei Prolong pentru toate tipurile de motoare diesel si benzina. Contine 236 ml. Aditiv fabricat in SUA

100 Lei

Aditiv ulei pentru orice tip de motor diesel si benzina. Continut 433 ml.

23 Lei

Aditiv ulei cu teflon 2+2 de 433 ml pentru autoturisme indiferent de motorizare. Producator aditiv : Berkebil Oil Company Produs in USA

24 Lei

Solutie curatat injectoare Dura Lube . Trateaza pana la 94.6 litri de combustibil,atat benzina cat si motorina.

39 Lei

Metabond universal este un produs cu aplicatie universalaSe pot aplica in motoare cu aprindere interna - benzina ,motorina ,GPL                       in cutii de viteze manuale ,transmisii,diferentiale ,                      in industrie                       la autoturisme - masini mici Reduce frecarea oriunde este nevoie. 

156 Lei

Metabond 4T este destinat exculsiv pentrumotociclete si utilaje de gradina pe benzinain patru timpi noi sau folosite. 

156 Lei

Metabond Megalene Plus este destinatmotoarelor pe benzina in 2 sau 4 timpicu sau fara catalizator ,aspirat sau supraalimentat. 

91 Lei

Metabond Eco este un produs de noua generatie.Este cel mai modern innobilator de suprafete cu nanotehnologie pentru motoarele autoturismelorcu un efect exceptional de reducere al frecarii si inbunatatirea lubrifierii.Recomandat pentru motoare noi , folosite sau uzate pe benzina ,motorina si GPL ale autoturismelor.   

156 Lei

Metabond Truck- este un produs de noua generatie.Este cel mai modern innobilator de suprafete cu nanotehnologie pentru motoarele autoturismelorcu un efect exceptional de reducere al frecarii si inbunatatirea lubrifierii.Recomandat pentru motoare noi , folosite sau uzate al autoutilitarelor adaugat la uleiul prescris de producator.   

455 Lei

Metabond M un aditiv exceptional pentru innobilarea suprfetelor metalice cu un efect exceptional de reducere a frecarii.Este recomandat aplicarea ei in primul rand pentru motoare noi pe benzina.Indicat oriunde unde este necesar reducerea frecarii chiar si la ungerea fortata. 

179 Lei

Metabond Gold un aditiv exceptional pentru innobilarea cu particule policeramice a suprfetelor metalice cu un efect exceptional de reducere a frecarii si cu efect de etansare.Este recomandat aplicarea ei pentru toate tipurile de motoare noi sau folosite .(motoare benzina,Wankel sau turbo la autoturisme, camioane, tractoare , motociclete ,motoare vapor ,...

195 Lei

Metabond Old Spezial un aditiv exceptional pentru innobilarea cu particule policeramice a suprfetelor metalice cu un efect exceptional de reducere a frecarii si cu efect de etansare.Este recomandat aplicarea ei pentru toate tipurile de motoare uzate .(motoare benzina,Wankel sau turbo la autoturisme, camioane, tractoare , motociclete ,motoare vapor ,...

156 Lei

Metabond GT este recomandat pentru cutii manuale de viteza, diferentiale, in industrie la angrenaje si transmisii.Se utilizeaza la autoturisme,autoutilitare,tractoare,motociclete etc. 

135 Lei

Metabond Megasel plus este destinat motoarelor diesel cu ardere interna pentru tratarea combustibilului si sistemului de alimentare si pentru motoarele diesel cu injectie directa.Se poate utiliza si la arzatoare cu motorina ,turbine diesel.   

94 Lei

Metabond Megalene este un aditiv modern pentru tratarea benzinelor ,poate fi adăugat la orice tip de benzină, chiar şi la benzinele fara plumb utilizate la motoare cu catalizator.

110 Lei

Metabond CL solutie pentru curatarea interiorului motoarelor High-Tech pentru motoare Otto, diesel sau pe gaz pentru transmisii si diferentiale.Este recomandat pentru 5 – 8 litri de ulei.

90 Lei
Se afiseaza 1-18 din 18 de PRODUSE

Top