Filtre-Uleiuri 

Contine 136 produse.

Filtru motorina Dacia Logan 1.5 dieselEuro 3 Piese auto marca Mfilter

49 Lei

Filtru aer Logan 1.4,1.6 MPI MFILTER

20 Lei

Ulei full sintetic Elf 5W-40 1L Evolution SXR

24 Lei 29 Lei

Tratament motor Dura Lube pentru autoturisme dotate cu motor pe benzina.

119 Lei

Filtru ulei Mefilter pentru Logan 1.5 DCI Produs MFILTER

7 Lei

Ulei Elf full sintetic 5W-40 4L. Garantat 15.000 km.

88 Lei 98 Lei

Tratament motor Dura Lube special pentru motoare diesel.

119 Lei

Filtru aer Logan 1.5 Dci E3 pana 2006 Produs MFILTER

20 Lei

Filtru benzina unica folosinta universala

3 Lei

Ulei motor Full sintetic Elf Evolution SXR 5W-30 1L

24 Lei 29 Lei

Aditiv ulei Prolong pentru toate tipurile de motoare diesel si benzina. Contine 236 ml. Aditiv fabricat in SUA

100 Lei

Filtru aer Logan 1.5 DCI E4 dupa 2006 Produs MFILTER

23 Lei

Ulei motor full sintetic Elf Evolution SXR 5W-30 4L

88 Lei 108 Lei

Aditiv ulei pentru orice tip de motor diesel si benzina. Continut 433 ml.

18 Lei

Filtru aer Dacia 1300 Dacia1310 Produs Mefilter

10 Lei

Aditiv ulei cu teflon 2+2 de 433 ml pentru autoturisme indiferent de motorizare. Producator aditiv : Berkebil Oil Company Produs in USA

20 Lei

Ulei Elf 10W-40 1L semisintetic direct injection DCI HDI CDI TDI TD CDTI

18 Lei 21 Lei

Filtru aer pentru camioneta Dacia 1.9 Diesel Produs MFILTER

19 Lei

Filtru ulei Dacia LOGAN Dacia SANDERO 1.2 16V Produs MFILTER

12 Lei

Solutie curatat injectoare Dura Lube . Trateaza pana la 94.6 litri de combustibil,atat benzina cat si motorina.

45 Lei

Ulei Elf 10W-40 4L semisintetic direct injection DCI HDI CDI TDI TD CDTI

66 Lei 81 Lei

Filtru aer pentru Dacia Supernova si DACIA SOLENZA 1.4 mpi Produs MFILTER

20 Lei

Ulei Castrol Magnatec 10W-40 A3/B3  1 L

28 Lei

Filtru ulei original pentru Logan 1.2 16V

22 Lei
Se afiseaza 1-24 din 136 de PRODUSE
Autoturismele sunt prevazute cu mai multe tipuri de filtre. Fiecare dintre acestea au un anumit rol important pentru ca motorul masinii sa functioneze bine. Aceste filtre sunt : filtrele de combustibil, filtrele de ulei, filtrele de aer si filtrele de interior pentru polen si praf.

Toate aceste filtre sunt comercializate in magazinul nostru onl...
Autoturismele sunt prevazute cu mai multe tipuri de filtre. Fiecare dintre acestea au un anumit rol important pentru ca motorul masinii sa functioneze bine. Aceste filtre sunt : filtrele de combustibil, filtrele de ulei, filtrele de aer si filtrele de interior pentru polen si praf.

Toate aceste filtre sunt comercializate in magazinul nostru online la preturi mici pentru modelele Dacia.

Pe mai departe noi va oferim cateva sfaturi in ce priveste functionarea fiecarui filtru si care este importanta acestuia.

Filtrele de combustibil au rolul de a retine impuritatile care sunt in instalatile alimentare ale motorului. Filtrele se gasesc pentru benzina si motorina. Motorina are nevoie de un filtru mai fin pentru a nu infunda sistemul de injectie. Magazinul nostru online o gama destul de mare de filtre pentru motorina si benzina.

Filtrele de ulei au rolul de a filtra uleiurile de impuritati pentru a nu strica motorul in timpul ungeri. La rubrica filtre in magazinul nostru online vei gasi filtre de ulei. pentru modelele Dacia.

Filtrele de interior au rolul da a inlatura particulele de polen si praf din aerul ce vine in habitaclu. Functionarea buna a acestora depinde de mai multi factori si anume gradul de praf, polen dar si de numarul kilometrilor parcursi.

Specialistii auto sfatuiesc soferi sa inlocuiasca filtrele de ulei odata sau la doua schimburi de ulei. Filtrele de aer sfatul trebuie inlocuite aproximativ la 10.000 km parcursi iar filtrele de combustibili necesita schimbarea lor de cate ori se observa imbacsirea cu impuritati si in ultimul rand filtrele de polen si praf se pot inlocui cam odata la sase luni.

Toate aceste produse enumerate sunt disponibile pe site-ul nostru find realizate pentru modelele Dacia. Iar pentru schimbarea uleiurilor acceseaza rubrica de uleiuri gama este variata. Avem uleiuri pentru cutia de viteze, ulei pentru motor, pentru servodirectie pentru toate tipurile de motor.

Filtre uzuale :filtru ulei, filtru aer, filtru combustibil, filtre pentru cabina.

Filtrul de ulei are rolul de a pastra curat uleiul de motor.Filmul de ulei curat poate inpiedica frecarea si abraziunea pe componentele motorului. Filtrul de ulei are rolul sa scoata din motor particulele abrazive astfel ca uleiul sa poata sa indeplineasca timp indelungat functia.

Filtru aer

Motoarele de pe automobile sunt cu ardere interna.In motor se arde combustibil si pentru fiecare ardere este necesar oxigen si acesta se extrage din aerul inconjurator.Acest aer este mai mult sau mai putin poluat. Pentru protectia motorului este absolute necesar filtrarea aerului astfel ca in incaperea de ardere a motorului sa patrunda numai aer curat.Filtrul de aer asigura acest lucru.

Filtru de combustibil

Filtrele de combustibil se folosesc la toti combustibili cum ar fi :motorina, benzina. Filtrarea de combustibil se efectuasa astfel incat sa impiedice patrunderea particulelor de murdarie in alimentarea cu combustibil a motorului.

Filtru pentru cabina-Filtru de polen

Filtrul de polen este un filtru de aer care asigura cu eficienta o filtrarea ridicata a aerului din cabina soferului. Filrul pentru cabina se foloseste impeuna cu sistemul de climatizare.

Filtrele oferite pe situl www.piesedaciaonline.ro sunt produse de calitate si le oferim la un pret atractiv.Asiguram filtre pentru toata gama de autoturisme Dacia.

Ulei motor Uleiul asigura durabilitatea motorului. Uleiul motor contine uleiul de baza si aditivi. Uleiul de baza asigura lubrifierea motorului in miscare. Componentele uleiului de baza sunt:petrol, materiale sintetizate, o combinatie de materiale sintetice si petroliere. Aditivii intrudusi in uleiul de baza asigura protectie motorului de coroziune, neutralizeaza acizii si mentine viscozitatea. Aceste chimicale asigura adaptarea uleiurilor la noile motoare fabricate la standarde ridicate.

Uleiul motor modern permite pornirea rapida, lubrfiaza componentele motorului si previne uzura acestuia, anticoroziv, reduce frecarea, asigura economia combustibilului. Pe situl www.piesedaciaonline.ro poti gasi toata gama de uleiuri pentru Dacia si toata gama de masini import. Asiguram un pret competitiv.
Mai multe

Top